divendres, 20 de juliol del 2018

Carros de foc 16/07 i resum fins 15/08

Gran travessa de carros de foc amb el sr Fos ,de dilluns a dijous .
Començant dilluns amb pocs km uns 10 i colmimant dijous amb uns 20, passant per dimarts amb uns 22 i dimecres dia estrella fent 29 km 2100+ fent el mític contraix amb una mica de neu ,dia èpic .
Dijous gran dinar i cap a casa .
Baixant amb problemes de mal de cap i divendres fet pols dormint molt i avui dissabte ja millor i espero remuntar.
Això sí petita secuela , petit esguinç a l empeine que no m inpediex caminar però que el dijous de carros foc em va donar la tabarra i sóc sèrio dubte per Catllaràs.

01/08/2018

De fet tan dubte que no la vaig fer , a vegades va bé anar al fang unes quantes setmanes i saber que ningú regala res i que tot requereix el seu esforç i sobretot una bona estratègia i planificació
El mes d agost ja ha començat diferent

15/08/2018

A dia d avui ja hem començat a entrenar
Em anat a besanque a Fer el meu primer 3000 el perdiguero , un tros de la cavalls del vent i el Puigmal , sort en tinc del meu amic el Sr Fos , que m ha tret del fang m ha rentat una mica amb aigua i m ha fet veure alguna obvietat que nose perquè jo no la veia , segurament les olleres entalades de baff!!!

Ara toca acabar la temporada dignament venen unes vacances d anar amb el cinturó lligat tota l estona i després el gran repte de la temporada la ultra Pirineu
Que no arribo com jo em vaig planificar al gener si , que estic més pesat i més lent del que voldria si , de que em falta molt entrenament si , però a la vida no és tot com un voldria , tinc les amistats que no hi ha millor ajuda que aquesta i el braçalet de capità que no és poca cosa .
Dic lo de les amistats i de la família perquè no hi ha res que et doni més força que això.
Sabeu que passaria si un quedesiu sitiats 1 més a dalt de una muntanya sense res només amb lo ficat? Sabeu que us donaria força per seguir , per viure , a que no ho sabeu ? La tele potser ? El rellotge de 660 euros ? Res d això la força us la donaria la família les amistats el amor de la teva vida gràcies aixo miraries de sobreviure només per veure'ls de nou i fer una abraçada així de fàcil , doncs això m agafaré jo per intentar acabar la ultra Pirineu , ho tinc tot en contra pero tinc la força del sentiment i això em vull agafar perquè contra pronòstic la pugui acabar .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada