diumenge, 8 de juliol del 2018

Celestrial 83 km 5000+ 07/07/2018

Poc a explicar aquesta vegada , tot va començar malament , arribar tard , ja havien tancat l entrega de dorsals no vaig donar la bossa de vida , no em van deixar.
Culpa meva per no mirar horaris .
Començar la cursa corrent a tope , als 15 minuts parar per falta de llum i tot l esforç de la sortida per res ja que em va passar tota la gent una altre vegada en els 4 minuts que vaig estar parat ,culpa meva un altre cop per no ficar les piles noves abans de començar ...suar com un condenat , olleres entelades , roba mullada inclús la de dintre la motxilla , a vegades penso perquè tanta roba tècnica si acaba mullada igual i tot se'm mulla de suor i clar km 15 primer avituallament , un pèl tard per mi , ja que són 15 km i 1000 positius de nit , 3 hores hi vaig estar , el primer poc més de una hora , ho trobo increïble això ....i si a sobre et fan estar en fila índia per passar per l avituallament , 20 minuts eterns suat es igual a hipotèrmia lleu molt lleu , de fet no és hipotèrmia lo que em va passar ,tremolar de fred i mans gelades i si estàs en molt baixa forma tan física com mental com el meu cas , doncs plegas i abansones.
Culpa meva també per anar hi . Com he dit poc a explicar i poc ajudar per qui ho llegeix hi . Això sí ,si la fes un altre any aquest avituallament mel salto segur , portaria més aigua i menjar a sobre i ja està , aquells 20 minutos a 2000 metres d alçada tot suat són mortals , almenys per mi . 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada