diumenge, 9 de setembre del 2018

Kilimanjaro

Avui al raco de pensar ara que la sang ja s ha tornat més clara i que la trempera ja no es matínera és un bon moment per fer balanç .

Diu la llegenda que el Kilimanjaro et canvia la vida , bé això és aviat per dir ho , crec que fins el dia que em retiri de la vida no ho podre dir això ...De moment m ha fet canviar alguns pensaments O m ha fet sorprendre encara més de lo que pot fer el cos humà , cuasi tot són experiències bones i positives pero algunes de no tant que tambe s han de passar per aprendre tot a la vida val , és qüestió de saber ho transformar i allí dalt és el lloc ideal per canviar els pensaments de dolents a bons.

Miraré de fer ho amb 8 capituls un per dia ajuntant el primer i segon dia i la resta individuals

Dia 1 i 2 / 18/08-19/08/. 2018

Primer dia viatje de Barcelona a Dubai
Per cert Dubai molt extrany gent molt tapada mirades perdudes tot molt molt espès ...és una mezcla de país del futur i del passat molt modern en cuan a instal·lacions però molt enrrere en cuan a etica , crec que en pocs països em sentiria apàtic i desconfiat .
A Dubai unes 6 hores i avui cap al Kilimanjaro amb escala inclosa sense baixar del avio cosa que fa que el viatje duri gairebé un dia , diumenge arribar al aeroport allà les 21 00 pagar el visats i ja estem dintre el cotxe direcció l hotel sense temps a més arribar a les 23 00 sopar i dormir en un llit en lo que seria el dia més plàcid de tots i sense saber lo que vindria per davant .

Dilluns dia 20/08/2018

A les 8 00 a esmorzar i a les 9 00 trobada amb el guia per el control de material
Primera toma de contacte amb el gran Samuel ...
Vam anar a Gazzele(que es l empresa que organitza la travessa amb el sr Chris de jefe)
Allí ens esperava un autocar al més pur estil Àfrica amb tots els porteadors i tots cap dintre ,uns 20 érem i cap a la porta de la ruta maxame .Allí firmar esperar un mica cargar el picnic i cap amunt sobre la 13 00 del migdia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada